You are here

Salon lepote Relax-Plus

Mesto: 
Address: 
Somborski put 11
Tel: 
024/535-900
Kategorije: 

Kozmetički salon

Kozmetika
Pedikir
Bowen terapija

- Guinot tretman lica
- Medicinska kozmetika
- Aparativna kozmetika

Bowen terapija:

Bowen terapija ima holistički i višedimenzionalni pristup ublažavanju boli i ozdravljenju i kao takva je, u poslednjih 50 godina, ostvarila zavidne rezultate. Temelji se na prepoznavanju Toma Bowena, da se osnovni uzrok mnogih problema mišićno-koštanog tkiva, te neuroloških, neuromuskularnih i drugih zdravstvenih problema može naći u mekim tkivima ili fascijama.
Ubraja se u područje komplementarne medicine. To je vrlo nežna tehnika kojom izvodimo precizne pokrete na mekim tkivima.
Kroz lečenje uzroka, a ne delovanjem na simptome, Bowen terapija je dosledno pokazala da može imati dubok i trajan učinak na ozdravljenje i ublažavanje boli, čak i tamo gde su drugi tretmani rezultirali prolaznim ili malim poboljšanjem. Važno je naglasiti, Bowen tretmanom tretiramo celo telo, a njegovi holistički učinci su očiti kod pacijenata koji su pronašli rešenje za probleme iznad i izvan onih za koje su tražili lečenje; na primer, nedostatak energije, stresa ili emocionalne probleme.
Izvorna Bowen terapija izuzetno je nežna: može se primenjivati na svima, od novorođenčadi i trudnica do osoba narušenog zdravlja, kao i na starijim osobama.