You are here

ELMA TT

Slike: 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Brendovi: 

Fabrika ELMA TT je proizvođač suvih transformatora i prigušnica sa 60. godišnjom tradicijom i dobavljač je poznatim evropskim proizvođačima.

General Electric Fitelec CH preko ELMA TT Ljubljana je ponudio mogućnost izmeštanja dela mašinskog parka za organizovanje proizvodnje na novoj lokaciji jer je Bačka Topola se po tradiciji bila idealna sredina za tu proizvodnju. Kadrovi koji su postojali u ovoj sredini od ranije su bili cenjeni, a po inventivnosti su se dokazali u tradiciji od preko 40 godina slične proizvodnje u Bačkoj Topoli što je rezultiralo brzom i efikasnom sprovođenju ideje o proizvodnji.

Danas se izvozi preko 90 odsto proizvodnje uglavnom na tržište EU a najznačajniji kupci su u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Sloveniji ali prodaje se i na tržište SAD, Kanade, Australije, Egipta kao i na tržištima okolnih zemalja.

Izlagalo se na mnogim sajmovima u Moskvi, Parizu, Hanoveru, Beogradu, Subotici kao i u Tirani.

Proizvodnja punjača se odvija po sopstvenoj tehnologiji, a deo velikih punjača u saradnji sa poznatim proizvođačima iz EU, dok se aparati za zavarivanje proizvode i prodaju u saradnji sa ISKRA VARJENJE iz Ljubljane.

ELMA TT od ranije ima program punjača za akumulatore za automobile, startera za startovanje motora kamiona, traktora i drugih mašina iz električne mreže.

Kao poseban program se razvijaju prigušnice za rasvetu, za industrijsku upotrebu i razne svetiljke.